Nieuw huisje en tafeltje

Dit weekend hebben we het nieuwe speelhuisje en picknick tafeltje van Wesley en Naomi in elkaar gezet. Zondag heeft opa Hans geholpen met het picknick tafeltje (beter gezegd, heeft pappa geholpen) en vandaag is oom Sander langs gekomen om met het huisje te helpen.

Het in elkaar zetten van het huisje duurde langer dan gedacht, maar het resultaat is super. Wesley en Noami hebben er vanmiddag al veel plezier van gehad. Wesley speelde dat hij een restaurant heeft. Naomi was afgehaakt omdat ze erge last van haar nieuwe kiezen heeft. Er zijn nog een paar foto’s beschikbaar van het huisje en tafeltje.

Ondertussen is de oude bbq meteen gesloopt want met de aanschaf van de nieuwe kan de oude naar de vuilstort. Het slopen is minstens zo leuk als het in elkaar zetten van nieuwe dingen. Alleen is het resultaat minder leuk: een berg rotzooi. Wat is zo’n oude bbq trouwens vies. Deze week maar even de vuilniszakken met onderdelen en briquettes naar de vuilstort brengen. Voor de nieuwe bbq zijn er een hoop accessiores te koop, misschien schaffen we nog een paar handige dingen aan.

~ door Marc Blok op april 5, 2010.

Plaats een reactie