Review camping Seeblick Toni

In Kramsach, op weg van München naar Innsbruck,  zijn een aantal campings. Twee van deze campings liggen naast elkaar en schijnen van familie te zijn. Alleen hebben ze ruzie en ze doen er alles aan om je naar binnen te lokken. Zo’n 25 jaar geleden waren we er ook al eens en toen was het echt vervelend hoe ze langs de weg stonden. Dat is nu niet meer. Ondertussen zijn de beide campings er erg op vooruit gegaan. Wij zijn naar de tweede camping gegaan: Seeblick Toni. Een paar jaar geleden waren we er al eens een nachtje en nu wilde we er wederom een aantal nachten staan. Als je elektriciteit nodig hebt moet je niet een verloopstekker vergeten, de camping heeft niet overal CEE aansluitingen. Beetje raar in deze tijd.

 De plaatsen zijn behoorlijk scheef en hebben fijn grind wat je zo naar binnen loopt. Zeer onhandig. Verder zijn de plekken prima qua grootte. Ook is een water tappunt vrij dicht bij in de buurt. Het sanitair is ook niet ver weg. Zelf zaten we bij een bijgebouw. Dit was prima sanitair, maar voor het echt mooie sanitair moet je naar het hoofdgebouw. Dit was echt super, vooral de kinder kamer met bad en douches met stralen overal vandaan. Daarnaast alles in strand thema (wasbak en spiegel als open schelp). De kinderclub is trouwens ook erg goed, moest eigenlijk wel direct denken aan de naschoolse opvang. Je kan hier je kind ook achter laten bij juf. Ze hadden Nederlandse medewerkers trouwens. Bij de kinderclub is trouwens een indoor ballenbak/hindernisbaan. Erg leuk voor 4-10 jarige. Omdat ze niet willen dat mensen uit andere camping gebruik maken van de faciliteiten krijg je een armband wat je bij deur moet houden. Door een storing van de uitgiftecomputer kregen we dit pas na 2 dagen, je kan dan dus geen gebruik maken van het mooie kinder sanitair, indoor ballenbak etc. Heel vervelend.

De speeltuin elders op de camping is ook erg leuk. Maar echt leuk wordt het met de gratis skelters. Alleen hou ik mijn hart vast voor eventuele ongelukken. De supermarkt op de camping is klein maar verder prima. In Kramsach is een grote M-Preis en een goede Spar te vinden. Het restaurant op de camping is trouwens erg goed. Een paar jaar geleden al en nu weer.

Voor uitstapjes is de camping erg handig. Naast de camping is trouwens al het Bauernmuseum. Hier hebben ze boerderijen uit heel Oostenrijk (+Süd-Tirol) naar toe gebracht. Een camping om nog eens langs te komen op weg naar het zuiden.

Vriendelijkheid: 6/10, Sanitair: 8/10, Onderhoud: 8/10, Terrein: 6/10 Restaurant: 8/10

~ door Marc Blok op augustus 15, 2012.

Plaats een reactie